Grappige huwelijkswensen

Op de grote dag, de bruiloft, is iedereen vaak gezond gespannen. Nerveus voor de ceremonie en de rest van de dag. Het is daarom geen gek idee om de spanning te doorbreken door middel van grappige huwelijkswensen of een tekst met humor bij de bruiloft. Je zult ongetwijfeld de lachers op je hand krijgen als je een goede huwelijkstekst met humor ten gehore brengt. Hieronder zie je verschillende grappige huwelijkswensen die je daarvoor kunt gebruiken. Veel plezier met het uitzoeken van een humoristische huwelijkswens.

Maak hieronder je keuze en bekijk de gedichtjes/teksten/kaartjes:

Grappige huwelijkswensen
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk de GRAPPIGE huwelijkswensen en kaartjes

Maar onder vrienden is het ook heel gebruikelijk om een schuine grap te vertellen tijdens de bruiloft of een boodschap met een knipoog op een trouwkaart.

Hierboven vind je leuke, grappige en iets wat schuine grappen die je kunt gebruiken op een trouwkaart of tijdens een speech. Voor een gedicht kun je deze wensen ook gebruiken. Je kunt anderen op die manier geluk toe wensen.

Inspiratie nodig bij het schrijven van een kaartje? De grappige huwelijkswensen die je hierboven kunt bekijken kunnen je de juiste richting op helpen. Bekijk de verschillende teksten en wensen en kies de meest grappige uit om te gebruiken op een huwelijkskaartje. Wist je dat er ook verschillende Christelijke wensen zijn met een grappige kant?

Er zijn verschillende kaartjes verkrijgbaar die je kunt gebruiken. Zo kun je persoonlijke kaartjes maken met een eigen tekst en afbeelding. Misschien heb je nog wel een foto van ‘vroeger’. Als je dit combineert met een grappige huwelijkswens dan is je kaartje gegarandeerd een succes. Zeker als je het bruidspaar wilt feliciteren.

Huwelijkswensen met humor

Met elkaar trouwen is een zaak van geven en nemen; de man geeft en de vrouw neemt…

Zoals iedereen weet hou ik van puzzelen, mijn toekomstige vrouw is dan ook mijn laatste puzzelstukje…

Het huwelijk is een relatie waarin er eentje altijd gelijk heeft en de ander de man is

Getrouwde mannen leven niet langer, het lijkt alleen maar langer

Elke getrouwde man weet waarom ze aan orkanen vrouwennamen geven

Grappige huwelijkswensen

Echtgenoot is verleden tijd van echt genieten

Liefde maakt blind, maar als je getrouwd bent gaan je ogen wel open

Wij zijn een goed team, ik aan de basis en mijn vrouw die verder de baas is

Huwelijk, een mooie gevechtsvorm waarbij je mag slapen met de vijand

Grappige huwelijkswensen

Humoristische huwelijksteksten

Het huwelijk is net als in je broek plassen, in het begin is het lekker warm, maar het wordt steeds kouder

Het huwelijk is net als vliegeren. Je moet af en toe vieren en weer inhalen. Anders hou je geen touw meer over

Mannen, lach nooit om de keuzes van je vrouw, want jij bent er namelijk één van

Mijn vrouw zegt dat ik nooit naar ze luister… of zoiets

Ik heb een echt droomhuwelijk, jammer dat ik iedere keer wakker word

Meer grappige teksten voor een huwelijk

 1. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge jullie liefde net zo lang duren als het wachten op de bruid om klaar te zijn.
 2. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Nu begint het echte avontuur – het uitzoeken van welke kant van het bed van wie is.
 3. Op deze speciale dag wens ik jullie een huwelijk dat sterker is dan het wifi-signaal en even lang meegaat als de wasinstructies op kleding.
 4. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Mogen jullie liefde groeien, net als de wasmand na het weekend.
 5. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Onthoud, een succesvol huwelijk vereist slechts twee dingen: een goede geheugenverlies en een nog beter gevoel voor humor.
 6. Op deze bijzondere dag wens ik jullie een huwelijk dat net zo soepel verloopt als het eerste dansje van de bruidegom.
 7. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge jullie liefde sterker zijn dan de koffie op maandagochtend en milder dan het weer op de trouwdag.
 8. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge jullie liefde niet zo snel vervagen als de batterij van de afstandsbediening.
 9. Op deze speciale dag wens ik jullie een huwelijk dat net zo magisch is als het moment waarop de bruid de bruidegom voor het eerst zag in zijn trouwpak.
 10. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Mogen jullie liefde groeien, net als het aantal foto’s dat jullie zullen maken op de trouwdag.
 11. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Onthoud, een goed huwelijk is als een goede grap – het wordt alleen maar beter met de tijd.
 12. Op deze bijzondere dag wens ik jullie een huwelijk dat sterker is dan de neiging om de afwas uit te stellen.
 13. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Mogen jullie liefde niet eindigen in de slaapkamer, maar eerder beginnen met het opruimen van die rommelige keuken.
 14. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Mogen jullie elkaar altijd zo respecteren als wanneer jullie samen een IKEA-meubel in elkaar zetten.
 15. Op deze speciale dag wens ik jullie een huwelijk dat net zo onvergetelijk is als de dag waarop jullie elkaar ontmoetten, of in ieder geval bijna zo onvergetelijk.
 16. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Mogen jullie relatie sterker zijn dan het wifi-signaal in de meeste hotels.
 17. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Mogen jullie liefde niet zo ingewikkeld zijn als het bouwen van IKEA-meubels, maar eerder als het eten van pizza – eenvoudig en altijd bevredigend.
 18. Op deze bijzondere dag wens ik jullie een huwelijk dat net zo uniek is als de emoji’s die jullie naar elkaar sturen.
 19. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Mogen jullie liefde niet verdwijnen zoals Snapchat-berichten, maar eerder blijven als een klassieke roman.
 20. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Mogen jullie relatie soepeler verlopen dan het scrollen op een touchscreen dat net een beetje vastzit.

Plaats een reactie