Gelukwensen huwelijk

Op zo’n prachtige dag als een bruiloft waarbij 2 personen elkaar het JA-woord geven, wil je natuurlijk het bruidspaar de allerbeste gelukwensen geven. Deze pagina gaat over de gelukwensen huwelijk. Want geluk, dat wil iedereen. Één van de meest voorkomende wensen heeft, naast gezondheid, te maken met geluk. Je wenst het bruidspaar veel geluk in de liefde en in de toekomst. De gelukwensen huwelijk zijn hieronder te bekijken. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste ‘woorden’ gebruikt tijdens het feliciteren. Veel plezier met het uitzoeken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de gedichtjes/teksten/kaartjes:

Gelukswensen
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk de GELUKSWENSEN huwelijkswensen en kaartjes

Vind je het lastig om een mooie gelukswens te bedenken dan kun je gebruik maken van de bovenstaande voorbeelden. Je kunt de huwelijkswensen met geluk gebruiken als inspiratie bij het schrijven van een kaartje. Het pas getrouwde stel zal dit zeker waarderen. De gelukwensen huwelijk zijn er in allerlei vormen en soorten. Zo past er altijd eentje bij jou voorkeur. Ook voor een 25 jaar of voor een 50 jaar zijn er verschillende jubileum gelukwensen te vinden.

Doe je inspiratie op met deze bovenstaande schitterende huwelijk gelukwensen voor een pasgetrouwde stel. De gelukwensen huwelijk zijn er in verschillende vormen zoals teksten, spreuken, wensen en gedichten. Erg handig om te gebruiken tijdens het schrijven van een kaartje.

Er zijn vele kaartjes verkrijgbaar waar je een eigen tekst in kunt schrijven. Ook online kun je eenvoudig een kaartje bestellen. Hierbij kun je direct een persoonlijke tekst toevoegen zodat het geheel direct kan worden verzonden. Door gebruik te maken van de gelukwensen voor een huwelijk, heb je altijd inspiratie om het kaartje te schrijven.

Mooie gelukwensen huwelijk

Uit ervaring weet ik dat dit een van de mooiste dagen van jullie leven is, geniet van elkaar en van ons cadeau

Met zoveel liefde en geluk, kan jullie relatie nooit meer stuk!

Voor altijd verbonden en het ja-woord gegeven? Dan heb je alles voor een lang en gelukkig leven

Niet alles is goud en glitter, maar deze bruiloft is puur diamant geschitter.

Laat het geluk in jullie leven groeien
Als een tuin waar bloemen volop bloeien

Voor twee gelukkige mensen
onze hartelijke wensen
wij hopen dat deze stralende dag
in liefde en voorspoed
verder gaan mag

Gelukwens voor een huwelijk

Gelukwensen voor een huwelijk

Vandaag zijn jullie getrouwd
omdat je van elkander houdt
Maar het huwelijk is net als de zee
ook eb en vloed maken jullie mee
Maar als jullie mee stromen met het getij
dan zal jullie huwelijk een zegen zijn voor allebei

Met elkaar verweven
de rest van hun leven
in een wereld vol geloof
hoop en liefde
zullen zij elkaar
het Ja woord geven

Meer gelukswensen en teksten voor een huwelijk

 1. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge dit het begin zijn van een leven vol liefde, geluk en onvergetelijke momenten.
 2. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge de vreugde van vandaag de basis vormen voor een leven vol liefde en samenzijn.
 3. Op deze bijzondere dag wens ik jullie een huwelijk vol geluk, begrip en avontuur. Gefeliciteerd en veel liefde toegewenst!
 4. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge de liefde die jullie voor elkaar voelen, elke dag groeien en bloeien.
 5. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Mogen jullie leven samen gevuld zijn met gelukkige momenten, warmte en wederzijdse steun.
 6. Op deze feestelijke dag wens ik jullie een leven vol liefde, geluk en harmonie. Gefeliciteerd met jullie huwelijk!
 7. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge de komende jaren gevuld zijn met lachen, liefhebben en het delen van mooie herinneringen.
 8. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge jullie liefde voor elkaar alleen maar sterker worden en moge elke dag samen een nieuw avontuur zijn.
 9. Op deze speciale dag wens ik jullie een huwelijk dat gevuld is met geluk, begrip en eindeloze liefde. Gefeliciteerd en veel zegen toegewenst!
 10. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge jullie liefde een levenslange bron van vreugde en inspiratie zijn.
 11. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Mogen de komende jaren gevuld zijn met prachtige momenten, liefde en gelukzaligheid.
 12. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge dit het begin zijn van een reis vol liefde, begrip en wederzijdse groei.
 13. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge de liefde die jullie vandaag vieren, blijven bloeien en jullie leiden naar een leven vol geluk.
 14. Op deze prachtige dag wens ik jullie een huwelijk vol vreugde, liefde en warmte. Gefeliciteerd en veel geluk samen!
 15. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge de liefde die jullie vandaag bezegelen, blijven groeien en bloeien door de jaren heen.
 16. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Mogen jullie leven samen gevuld zijn met geluk, begrip en eindeloze avonturen.
 17. Op deze bijzondere dag wens ik jullie een huwelijk dat gevuld is met liefde, geluk en onvergetelijke momenten. Gefeliciteerd en veel succes op jullie reis samen!
 18. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge de liefde die jullie vandaag vieren, elke dag sterker worden en jullie verbinden in liefdevolle harmonie.
 19. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Mogen de komende jaren gevuld zijn met geluk, liefde en talloze mooie herinneringen.
 20. Op deze speciale dag wens ik jullie een huwelijk dat gevuld is met lachen, liefhebben en het delen van onvergetelijke momenten. Gefeliciteerd en veel geluk samen!

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Wij stellen het delen van dit artikel op prijs, zo kunnen we het artikel nog beter gaan maken.

Plaats een reactie