50 jaar getrouwd huwelijkswensen

Een bruiloft is altijd een groot feest maar wat dacht je van een 50 jarige/ 50 jaar bruiloft, oftewel een gouden huwelijk? Er zijn maar weinig koppels die een 50-jarig bestaan kunnen vieren en daarom is het des temeer een prachtige gebeurtenis. Des te meer reden voor het versturen van een kaartje. Hieronder kun je de verschillende 50 jaar huwelijkswensen bekijken die je kunt gebruiken tijdens het schrijven van een huwelijkskaartje. Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van de perfecte tekst en/of kaart.

Maak hieronder je keuze en bekijk de gedichtjes/teksten/kaartjes:

50 jaar getrouwd huwelijkswensen
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Bekijk de 50 JAAR GETROUWD huwelijkswensen en kaartjes

Vaak is het niet zo’n uitbundig feest als de bruiloft maar vaak wordt er wel een feestje gegeven met familie en vrienden. Veel bruidsparen kunnen het dan ook ontzettend waarderen als je een mooie tekst of speech hebt voor de twee gelukkigen die al 50 jaar hun huwelijk mogen vieren. Bekijk hieronder de mooiste huwelijkswensen voor een 50 jarig jubileum.

50 jaar getrouwd huwelijkswensen:

Ben je echter niet zo origineel of heb je niet genoeg inspiratie? Op deze pagina vind je genoeg mooie teksten en gedichten voor een schitterende boodschap. De 50 jaar huwelijkswensen kun je kopiëren op een kaartje maar aanpassen is net iets leuker. Je kunt er een persoonlijke boodschap in verwerken of zelfs een foto toevoegen van het huwelijk zelf.

50 jaar getrouwd huwelijkswensen en mooie teksten:

een halve eeuw samen
tijd voor een gigantisch feest
proficiat met
deze gouden relatie
jullie zijn een prachtig paar

50 jaar hand in hand
hetzelfde pad bewandelen
zonder eelt op het hart
jullie zijn een prachtig paar
met gouden jaren tegemoet

twee gouden harten
al 2x 25 jaar een geheel
kalme zee en storm
brachten rust en dynamiek
blijf genieten van elkaars
vriendschap en gezelligheid
van harte met jullie gouden bruiloft

vijftig jaar samen
een reis vol liefde en respect
veel mooier dan elk
zonovergoten strand
in elkaars hand voel je
een koffer vol dankbaarheid
geniet volop van jullie
50ste huwelijksverjaardag

vijftig jaar gehuwd
nog altijd stralen jullie
als een gelukkig paar
als mensen voorzichtig
jullie geheim vragen
dan zien we verliefde blikken

Trouwteksten bij 50 jaar

50 jaar geleden
begon het met een ring
nu heb jullie een schatkist
die overvloeit van
positiviteit, vriendschap
geluk en groeiende liefde
onze gouden wensen
jullie zijn onschatbaar

Liefde is voor twee mensen
die zielsveel van elkaar houden
Twee mensen met elk
een gouden hart
liefde met passie en smart
Ze hebben alles voor elkaar over
met pieken en dalen
zijn ze nog steeds bij elkaar
Ja, al vijftig jaar
ze zijn een prachtig paar!

Het leven samen is heel bijzonder
zo veel dingen delen met elkaar
tegenwoordig bijna een wonder
maar wij doen dat al 50 jaar!

2 keer 25 jaar beloofde trouw
Een halve eeuw reeds man en vrouw
De huwelijksboot heeft vaste koers gevaren
Hoewel er misschien ook moeilijke tijden waren
Doch ook voorspoed op zijn tijd
Vol liefde en saamhorigheid
Dankbaar voor deze vijftig jaar
Feliciteren wij dit gouden paar

Jullie zijn nu een gouden paar
Samen genieten al vijftig jaar!
Vandaag is een heel speciale dag
Misschien een traantje, maar zeker een lach
Alles is nu mooi versierd
Want jullie worden gevierd!

Wij toosten op de liefde
Wij danken haar voor vijftig jaar
door dik en dun,
Voor- en tegenspoed,
Hoog en laag
door een glimlach en een traan
Wij toosten op de liefde
Wij danken haar
voor jullie samenzijn,
al vijftig jaar

50 jaar getrouwd teksten

 1. Van harte gefeliciteerd met jullie gouden jubileum! Vijftig jaar van liefde, partnerschap en gedeelde herinneringen. Jullie hebben een prachtige mijlpaal bereikt die niet alleen getuigt van jullie toewijding aan elkaar, maar ook van de kracht van ware liefde.
 2. Vijftig jaar samen, een halve eeuw van liefde en begrip. Van harte gefeliciteerd met jullie gouden huwelijksjubileum. Moge de vreugde en liefde die jullie hebben gedeeld gedurende deze vijftig jaar, nog vele decennia voortduren.
 3. Een oprechte felicitatie voor jullie vijftig jaar van liefde en samenzijn. Jullie hebben bewezen dat ware liefde niet alleen bestaat, maar ook kan bloeien en groeien tot iets prachtigs. Moge de volgende vijftig jaar net zo gevuld zijn met geluk en voldoening.
 4. Proficiat met het bereiken van deze ongelooflijke mijlpaal! Vijftig jaar huwelijk is een buitengewone prestatie. Jullie liefde heeft de tand des tijds doorstaan en is sterker dan ooit. Moge de komende jaren gevuld zijn met nog meer liefde, geluk en gezondheid.
 5. Vijftig jaar van delen, zorgen, lachen en liefhebben. Van harte gefeliciteerd met jullie gouden bruiloft! Jullie hebben niet alleen een leven opgebouwd, maar ook een schat aan waardevolle herinneringen. Op naar nog meer jaren van samenzijn en geluk.
 6. Wat een prachtige reis van vijftig jaar liefde en toewijding! Van harte gefeliciteerd met jullie gouden jubileum. Jullie hebben laten zien dat ware liefde niet alleen romantisch is, maar ook geduldig, begripvol en vol compassie. Moge de volgende vijftig jaar net zo magisch zijn.
 7. Proficiat met jullie vijftig jaar van liefde en partnerschap! Jullie huwelijk is als een sterk fundament waarop een prachtig leven is gebouwd. Moge de komende jaren net zo gevuld zijn met liefdevolle momenten en gedeelde vreugde.
 8. Van harte gefeliciteerd met deze gouden mijlpaal! Jullie liefde is als een kostbare schat die met de jaren alleen maar waardevoller wordt. Moge de volgende vijftig jaar net zo gevuld zijn met liefde, geluk en warmte.
 9. Felicitaties met jullie gouden bruiloft! Jullie hebben niet alleen vijftig jaar van liefde gevierd, maar ook vijftig jaar van groei, begrip en samenzijn. Moge de toekomst net zo stralend zijn als jullie liefde voor elkaar.
 10. Wat een inspiratie zijn jullie voor ons allemaal! Vijftig jaar van liefde en partnerschap is een prachtige prestatie. Van harte gefeliciteerd met jullie gouden jubileum. Moge de komende jaren net zo rijk zijn aan liefde en geluk.
 11. Felicitaties met jullie vijftigjarig huwelijksjubileum! Jullie hebben niet alleen de afgelopen vijf decennia gedeeld, maar ook een leven opgebouwd dat is doordrenkt met liefde en zorg. Op naar nog meer jaren van samenzijn en liefde!
 12. Van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze bijzondere mijlpaal! Jullie hebben vijftig jaar lang elkaars hand vastgehouden en samen het pad van het leven bewandeld. Moge de volgende vijftig jaar net zo bijzonder zijn als de eerste.
 13. Proficiat met jullie gouden bruiloft! Jullie hebben niet alleen een leven gedeeld, maar ook een liefdesverhaal geschreven dat de tand des tijds heeft doorstaan. Moge de komende jaren gevuld zijn met nog meer liefde, vreugde en gelukkige momenten.
 14. Vijftig jaar van liefde, vriendschap en wederzijdse steun. Van harte gefeliciteerd met jullie gouden huwelijksjubileum. Jullie zijn een voorbeeld van wat ware liefde kan bereiken. Moge de komende jaren net zo prachtig zijn als de afgelopen vijftig.
 15. Een oprechte felicitatie voor jullie vijftig jaar van liefde en toewijding. Jullie hebben bewezen dat liefde niet alleen een emotie is, maar ook een actie. Moge de komende jaren net zo gevuld zijn met geluk en samenzijn.
 16. Van harte gefeliciteerd met jullie gouden jubileum! Jullie liefde heeft niet alleen de tijd doorstaan, maar is ook gegroeid en geëvolueerd tot iets buitengewoons. Moge de volgende vijftig jaar even prachtig zijn als de eerste.
 17. Felicitaties met het bereiken van deze ongelofelijke mijlpaal! Jullie hebben niet alleen vijftig jaar van liefde gevierd, maar ook vijftig jaar van vriendschap, begrip en respect. Op naar nog meer jaren van gezamenlijk geluk en liefde!
 18. Wat een prachtige reis van vijftig jaar liefde en partnerschap! Jullie hebben samen gelachen, gehuild en elkaars hand vastgehouden door dik en dun. Moge de volgende vijftig jaar net zo rijk zijn aan liefde en warmte.
 19. Proficiat met jullie gouden huwelijksjubileum! Jullie hebben niet alleen vijftig jaar van liefde gedeeld, maar ook een leven opgebouwd dat is gevuld met kostbare herinneringen. Moge de komende jaren net zo bijzonder zijn als de eerste vijftig.
 20. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal van vijftig jaar huwelijk! Jullie hebben niet alleen elkaars levenspartners, maar ook elkaars beste vrienden en metgezellen geworden. Moge de toekomst net zo stralend zijn als jullie liefde voor elkaar.

Een mooie 50 jaar huwelijkswens of tekst toevoegen? Reageer dan hieronder. Tips en correcties kunnen per e-mail toegezonden worden.

Plaats een reactie