25 Jaar getrouwd huwelijkswensen

Een 25-jarig huwelijk wordt ook wel een zilveren bruiloft genoemd, zowel in België als in Nederland. Voor veel getrouwde stellen is het bereiken van deze mijlpaal een ideale gelegenheid om een groot feest te geven met familie en vrienden. Wil jij iemand daarmee feliciteren? Hieronder zie je verschillende 25 jaar huwelijkswensen die je daarmee helpen. Bekijk hieronder enkele prachtige huwelijkswensen voor een 25 jarig jubileum. Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken, eventueel van een mooi kaartje bij de specialist.

Maak hieronder je keuze en bekijk de gedichtjes/teksten/kaartjes:

25 jaar getrouwd huwelijkswensen
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Huwelijkswensen voor op een 25 jaar getrouwd kaartje

 • Voorgedrukte kaartjes met huwelijkswensen

 • Leuke cadeaus om te combineren!

 • Bekijk op greetz de meest gekozen teksten


 • Direct naar de HUWELIJKSWENSEN >>

 • Bekijk de populaire huwelijkskaarten >>


 • Bekijk de 25 JAAR GETROUWD huwelijkswensen en kaartjes

  25 jaar is immers niet niets als je bedenkt dat veel paartjes dit niet eens halen. Ben je uitgenodigd voor een bruiloftsfeest waar bij het stel 25 jaar getrouwd is dan wil je natuurlijk wel een originele huwelijkswens uitbrengen aan het echtpaar. Je kunt dit doen in de vorm van een korte spreuk of tekst, een gedicht of zelf een mooi lied. Op deze pagina vind je voldoende inspiratie om met een mooie en originele tekst voor de dag te komen.

  De 25 jaar getrouwd huwelijkswensen zijn er in verschillende vormen. Ze een vindt een korte mooi terwijl de ander juist op zoek is naar een gedicht. Bijna iedereen slaagt erin om een mooie huwelijkswens te vinden voor een 25 jarig huwelijk. Bekijk de mooiste hierboven.

  Het versturen van een kaartje met een mooie 25 jaar getrouwd tekst of huwelijkswens of gelukwens is een mooi gebaar. Je kunt op Greetz bijvoorbeeld kiezen uit honderden kaartjes die je voor een huwelijksjubileum kunt gebruiken. Zo zit er altijd een mooi kaartje tussen. Je kunt de kaartjes personaliseren met eigen tekst of afbeelding.

  25 jaar getrouwd huwelijkswensen:

  Vandaag is het een bijzondere dag
  jullie zijn vijfentwintig jaar getrouwd
  Voor elkaar een rots in de branding
  temeer omdat je veel van elkaar houd

  Het is heel bijzonder
  na vijfentwintig jaar
  met vele ups en downs
  nog altijd bij elkaar

  jullie liefde is sterk
  die heeft elkaar gedragen
  door alle stormen heen
  in mooie maar ook trieste dagen

  geluk is jullie deelgenoot
  jullie harten zijn verweven
  een geweldig liefdespaar
  verbonden voor het leven

  mijn hart is gevuld
  met gevoelens van liefde
  en dankbaarheid
  voor 25 jaar huwelijk
  tederheid, begrip en vertrouwen
  waren de bouwstenen
  jouw inzet en steun
  zorgden voor eeuwig cement

  jaren vlogen voorbij
  de helft van 50 jaar om precies te zijn
  dagelijkse geluksmomenten
  af en toe een hindernis
  onze gelukwensen met
  uw zilveren bruiloft

  soms brengt het leven tranen
  soms onverwachte vreugde
  een huwelijk van 25 jaar
  valt echter niet uit de lucht
  maar getuigt van inzet
  begrip en volharding
  een kwart eeuw getrouwd
  verdient een groot applaus

  twintig plus vijf jaar samen
  vol gedeelde herinneringen
  dit zilveren jubileum
  brengt hulde aan jullie liefde
  inzet en hulp aan anderen
  nog vele gelukkige jaren

  Vol geluk en trots
  blikken jullie vandaag terug
  op 25 jaar huwelijk
  een zilveren jubileum
  proficiat voor u en uw gezin

  25 jarig huwelijk

  25 jaar huwelijk

  Meer 25 jaar getrouwd teksten (felicitaties)

  1. Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren jubileum! Vijfentwintig jaar samen is een prachtige mijlpaal die getuigt van liefde, toewijding en veerkracht. Moge de komende jaren gevuld zijn met nog meer geluk en liefdevolle momenten.
  2. Een kwart eeuw van liefde en samenzijn! Proficiat met jullie 25-jarig huwelijksjubileum. Jullie hebben bewezen dat ware liefde de tand des tijds kan doorstaan en alleen maar sterker kan worden. Op naar nog vele jaren van geluk en harmonie!
  3. Felicitaties met jullie zilveren bruiloft! Vijfentwintig jaar van delen, lachen, huilen en bouwen aan een prachtig leven samen. Jullie liefde is als een kostbare schat, en vandaag vieren we de schittering van deze zilveren mijlpaal in jullie liefdesverhaal.
  4. Een oprechte felicitatie voor het bereiken van deze prachtige mijlpaal. 25 jaar huwelijk is niet alleen een getuigenis van jullie liefde, maar ook van jullie toewijding en doorzettingsvermogen. Moge de volgende 25 jaar net zo gevuld zijn met liefde en geluk!
  5. Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren huwelijksjubileum! Jullie hebben een kwart eeuw vol liefde, begrip en samenwerking achter de rug. Moge de komende jaren net zo magisch zijn als de afgelopen 25 jaar.
  6. Wat een prachtige reis van liefde en partnerschap! Van harte gefeliciteerd met jullie 25-jarig huwelijksjubileum. Jullie hebben bewezen dat ware liefde niet alleen bestaat, maar ook bloeit en groeit met de tijd. Op naar de volgende 25 jaar vol geluk en avonturen!
  7. Felicitaties met jullie zilveren bruiloft! 25 jaar van liefde, respect en begrip is een prestatie die gevierd moet worden. Jullie huwelijk is als een goed gerijpte wijn, steeds beter wordend met de tijd. Proost op jullie liefde en toekomst samen!
  8. Van harte gefeliciteerd met jullie 25 jaar van gedeelde vreugde en liefde! Jullie huwelijk is een voorbeeld van toewijding en verbondenheid. Moge de volgende hoofdstukken van jullie leven even prachtig zijn als de eerste 25 jaar.
  9. Op deze bijzondere dag willen we jullie van harte feliciteren met jullie zilveren jubileum. 25 jaar samen, waarin jullie elkaars beste vrienden zijn geworden, elkaars lasten hebben gedeeld en elkaars vreugde hebben vermenigvuldigd. Een ware viering van liefde!
  10. Gefeliciteerd met jullie zilveren bruiloft! In de afgelopen 25 jaar hebben jullie samen een prachtig verhaal geschreven, vol met liefde, begrip en onvergetelijke momenten. Moge het volgende hoofdstuk van jullie liefdesverhaal net zo betoverend zijn.
  11. Een kwart eeuw van liefde, gelach en samenzijn! Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren jubileum. Jullie hebben bewezen dat liefde de sterkste kracht is, in staat om elk obstakel te overwinnen. Op naar nog meer gelukkige jaren samen!
  12. Proficiat met jullie 25-jarig huwelijksjubileum! Jullie hebben niet alleen de tand des tijds doorstaan, maar hebben ook een liefdesverhaal geschreven dat de harten van velen heeft geraakt. Moge de komende jaren net zo gevuld zijn met liefde en warmte.
  13. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal van 25 jaar huwelijk! Jullie hebben samen gelachen, gehuild, geleerd en gegroeid. Moge de toekomst net zo rijk zijn aan liefdevolle momenten en gezamenlijke avonturen.
  14. Wat een prachtige reis van liefde en verbondenheid! Proficiat met jullie zilveren jubileum. Jullie hebben laten zien dat liefde het fundament is waarop een prachtig leven is gebouwd. Op naar nog meer jaren van gezamenlijk geluk en liefde.
  15. Een oprechte felicitatie voor jullie 25 jaar van liefde en begrip. Jullie huwelijk is als een baken van liefde en stabiliteit. Moge de komende jaren net zo stralend zijn als de afgelopen 25 jaar.
  16. Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren bruiloft! Jullie hebben samen een kwart eeuw van liefde, vriendschap en samenzijn gevierd. Moge de volgende 25 jaar even magisch zijn als deze bijzondere mijlpaal.
  17. Felicitaties met jullie 25-jarig huwelijksjubileum! Jullie hebben laten zien dat liefde niet alleen een gevoel is, maar ook een actie. Moge de komende jaren gevuld zijn met nog meer liefdevolle momenten en gezamenlijke avonturen.
  18. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal van 25 jaar samen! Jullie hebben bewezen dat liefde en toewijding de basis vormen van een langdurig en gelukkig huwelijk. Moge de komende jaren net zo betoverend zijn als de afgelopen 25.
  19. Proficiat met jullie zilveren jubileum! Jullie liefdesverhaal is als een inspirerend boek dat de tand des tijds heeft doorstaan. Moge de komende hoofdstukken van jullie leven net zo boeiend en mooi zijn als de eerste 25 jaar.

  Een mooie 25 jarig huwelijkswens toevoegen? Reageer dan hieronder. Correcties? Laat ons dit dan weten door ons te e-mailen op info@huwelijkswensen.eu.

  Plaats een reactie